POPON w mediach

Radio RDN: Przełamywać bariery – ruszyła XIV edycja konkursu Lodołamacze 2019

W tym roku pod hasłem – Pękający lód obojętności. W siedzibie Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych w Krakowie zaprezentowano szczegóły przedsięwzięcia.

PFRON: Lodołamacze ruszyli po raz czternasty

W dniu wczorajszym w siedzibie Małopolskiego Oddziału PFRON odbyła się konferencja prasowa inaugurująca czternastą już edycję Konkursu i kampanii „Lodołamacze”. Do udziału w konferencji prasowej zaproszeni zostali przedstawiciele różnych środowisk zaangażowanych w rehabilitację społeczną i zawodową, ubiegłoroczni laureaci Konkursu oraz media.

RadioMaryja.pl: Do 15 sierpnia można zgłaszać kandydatury do ogólnopolskiego konkursu „Lodołamacze”

Do 15 sierpnia można zgłaszać kandydatury do ogólnopolskiego konkursu „Lodołamacze”. Co roku wyłanianych jest kilku laureatów, głównie pracodawców, którzy wspierają niepełnosprawnych w przełamywaniu własnych barier.

Gazeta Wrocławska: Do 15 sierpnia można zgłaszać kandydatów w konkursie Lodołamacze 2019

Fundacja Aktywizacji Zawodowej Osób Niepełnosprawnych FAZON, której założycielem jest Polska Organizacja Pracodawców Osób Niepełnosprawnych - już od 14 lat przyznaje prestiżowe statuetki dla Pracodawców Wrażliwych Społecznie – Lodołamacze. Trwa kolejna edycja konkursu.

Naczelna Izba Lekarska: XIV edycja Konkursu Lodołamacze 2019

Fundacja Aktywizacji Zawodowej Osób Niepełnosprawnych FAZON, której założycielem jest Polska Organizacja Pracodawców Osób Niepełnosprawnych, już od 14 lat przyznaje prestiżowe statuetki dla Pracodawców Wrażliwych Społecznie - Lodołamacze.

Finansowanie wypoczynku pracowników ze środków ZFRON. Artykuł POPON w Gazecie Podatkowej

Pracodawca prowadzący zakład pracy chronionej, jako dysponent zakładowego funduszu rehabilitacji osób niepełnosprawnych, w okresie letnim najczęściej spotyka się z oczekiwaniami pracowników odnośnie finansowania różnych form wypoczynku. Fundusz daje takie możliwości, stawia jednak wymagania, których niedopełnienie niesie za sobą obowiązek zwrócenia udzielonej pomocy na ZFRON i dokonania 30% wpłaty od zwracanej kwoty do PFRON. Obie sankcje nie mogą obciążać pracownika.

PulsHR: Nagrodzą firmy wrażliwe społecznie. Organizatorzy „Lodołamaczy 2019” czekają na zgłoszenia

Jeszcze przez 2 miesiące firmy wrażliwe społecznie mogą zgłaszać swój udział w 14. edycji ogólnopolskiego konkursu „Lodołamacze 2019” organizowanego przez Fundację Aktywizacji Zawodowej Osób Niepełnosprawnych FAZON, której założycielem jest Polska Organizacja Pracodawców Osób Niepełnosprawnych.

Gliwice.com: Pracodawco! Zostań Lodołamaczem!

Magazyn VIP: Lodołamacze 2019 – Pękający lód obojętności

Fundacja Aktywizacji Zawodowej Osób Niepełnosprawnych FAZON, której założycielem jest Polska Organizacja Pracodawców Osób Niepełnosprawnych już od 14 lat przyznają prestiżowe statuetki dla Pracodawców Wrażliwych Społecznie – Lodołamacze. Pod patronatem Magazynu VIP wystartowała XIV edycja Konkursu Lodołamacze 2019.

PracodawcyRP::PĘKAJĄCY LÓD OBOJĘTNOŚCI - WYSTARTOWAŁA XIV EDYCJA KONKURSU „LODOŁAMACZE”

Fundacja Aktywizacji Zawodowej Osób Niepełnosprawnych FAZON, której założycielem jest Polska Organizacja Pracodawców Osób Niepełnosprawnych, już od 14 lat przyznaje prestiżowe statuetki dla Pracodawców Wrażliwych Społecznie – Lodołamacze.

Poradnikzdrowie.pl: XIV edycja Konkursu Lodołamacze 2019 wystartowała - czas zgłaszać kandydatury!